GLn <3 Cmr Admin
| Konu: Grup Hepsi'nin Sinema Filmi Ayrıntılı... Çarş. Eyl. 03, 2008 10:39 am | |
| Gençlerin yakından takip ettiği başarılı müzik grubu “Hepsi”, çekimlerine Ekim ayında başlanacak ‘Herkesin Duyamadığı Şarkı’ adlı sinema filminde rol alacak. Selay Tozkoparan’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda, müzik dünyasındaki başarılı çalışmalarından tanıdığımız Mete Özgencil yer alacak. “Hepsi” grubunun üyeleri Cemre Kemer, Eren Bakıcı, Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük’ün başrolde olduğu filmde, Hepsi kızlarına Mehmet Aslan eşlik edecek. 16 Ocak 2009’da gösterime girmesi planlanan filmde, bir yaz mevsiminde yolları tesadüfen kesişen dört genç kızın, yaz sonunda farklı birer birey olarak hayata devam etmeleri konu ediliyor. Gençlik, dans, müzik ve aşkın yer aldığı macera dolu ‘Herkesin Duyamadığı Şarkı’, sömestre damgasını vurmaya hazırlanıyor.
Yapım : 2008 Tür : Macera / Gençlik Yönetmen : Mete Özgencil Senaryo : Kerem Deren Oyuncular : Mehmet Aslan, Gülçin Ergül , Eren Bakıcı , Yasemin Yürük , Cemre Kemer , Saygın Soysal Yapımcı : Selay Tozkoparan Müzik : Ender Akay Süre : 1 saat, 30 dk. Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009 Yorumlarınızı bekliyorum ! | |
|
EzG*EmR Normal Hepsici
Mesaj Sayısı : 159 Kayıt tarihi : 29/08/08 Yaş : 30 Nerden : Emremin ve Erenimin Klbinden xD
| Konu: Geri: Grup Hepsi'nin Sinema Filmi Ayrıntılı... Çarş. Eyl. 03, 2008 11:01 am | |
| | |
|
GLn <3 Cmr Admin
| Konu: Geri: Grup Hepsi'nin Sinema Filmi Ayrıntılı... Çarş. Eyl. 03, 2008 11:02 am | |
| | |
|
*cemre* Admin
| Konu: Geri: Grup Hepsi'nin Sinema Filmi Ayrıntılı... C.tesi Eyl. 13, 2008 7:03 pm | |
| bende flmin adını herkesin duyamadığı şarkı olarak biliodum ama grup hepsi flmin adı daha belli değil demişti geçen gün tv de izledim | |
|